Avtalshantering

 

Avtalshantering

Håll koll på era avtal

Med vår lösning för avtalshantering hanterar och organiseras företagets alla avtal effektivt.
 

Eyesys Contract är vår modul för elektronisk arkivering av avtal och andra dokument. Era dokument skannas in i Eyesys där de sedan kategoriseras enligt er egen struktur. Ni kan koppla larm till avtalen så att berörd person, i god tid, får information om att de löper ut.
 

Eftersom Eyesys Contract är en webbapplikation kan alla era medarbetare få enkel tillgång till alla dokument med ett enkelt musklick. Självklart kan ni också sätta behörighet på dokumentnivå så att alla medarbetare får se relevant information.
 

Använder ni Eyesys Invoice finns det också en möjlighet att koppla ihop avtalsdokumenten med fakturorna så att en validering av fakturain Vi på DocuPartner erbjuder dig färdigpaketerade lösningar till en fast månadsavgift för små- och medelstora företag. På så sätt vet du vad det kostar och kan lätt budgetera för det.

 

Med DocuPartners lösning för avtalshantering får du:

  •     Effektivare arkivering - Du slipper manuell hantering
  •     Snabbare återsökning - Du kan snabbt söka i dina avtal
  •     Lägre kostnader - Automatiskt larm till berörd person för
  •     att undvika dyra förlängningar
  •     Högre säkerhet - Du styr vem som har tillgång

 

Våra system är enkla och lätta att använda, med smidig och snabb implementation. Låga investeringskostnader och du gör dessutom en insats för miljön!

Kundcase - Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är nöjda med DocuPartner: ”Vi ställer höga krav och vi får tillbaka det vi förväntar oss, vilket inte är lite”. Läs mer

Kontakta oss om avtalshantering