mobila utskrifter

 

Mobila utskrifter

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Nu kan du skriva ut enkelt, bekvämt och säkert när du är på resande fot från all utrustning med e-postfunktion, till exempel smarta mobiler, iPad® eller bärbara datorer. Du behöver varken hämta drivrutiner, verktyg eller programvaror. Du kan själv styra hur, när och var du ska skriva ut.


Tänk om du kunde?

Tänk om du kunde skriva ut från valfri enhet med e-postfunktion? Tänk dig att du kunde skriva ut utan att vara fysiskt ansluten till ett företagsnätverk, utan att ladda ner drivrutiner och utan att oroa dig över att känsliga dokument hamnar i ett utmatningsfack någonstans? Nu är det möjligt.

 

Det har länge varit ett problem och en utmaning med smidiga utskrifter från mobila enheter. Utvecklingen har inte hängt ihop och problem med programvaror och säkerhet har varit steget efter. Men nu har vi kommit ikapp och har en lösning för mobila utskrifter!


Tre tydliga fördelar med lösningen för mobila utskrifter:

  •     Enkelt - Ingen programvara behöver installeras på enheten, användaren behöver inte vara beroende av IT-stöd
  •     Praktiskt - Du kan skriva ut dokument på olika kontor eller på resande fot
  •     Säkert - Du skriver ut med behörighetskod när du hämtar utskriften, inget blir liggande åtkomligt för andra eller glöms bort

 

Våra system är enkla och lätta att använda, med smidig och snabb implementation. Låga investeringskostnader och du gör dessutom en insats för miljön!

Pull Print

Höj säkerheten och spara på kostnader med Pull-print. Vi erbjuder utskriftslösningar med SafeCom. Läs mer

Kontakta oss om mobila utskrifter