Vi söker  en social administratör med ekonomibakgrund

Vi söker en social administratör med ekonomibakgrund

Om dig
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en mycket god servicekänsla och samarbetsförmåga.
Vi söker dig som är öppen, social och gillar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. 
Du är noggrann, har administrativ ordning och reda samt levererar alltid i tid. Du gillar att lösa problem och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter samt har ett positivt förhållningssätt även när det är mycket på gång. För att passa som administratör hos oss vill vi att du är: 


• Noggrann med detaljfokus 
• Serviceinriktad och kommunikativ 
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team. 

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i avdelningen ekonomi och administration bestående av 4 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är adminstration och fakturering av kundavtal, kontrollerar och registrar ordrar samt serviceärenden. Du har mycket kontakt med både kunder kollegor och leverantörer främst via telefon och mail. Inom avdelningen har alla sina primära arbetsuppgifter men vi eftersträvar att hela tiden hjälpa varandra med det som behövs. 

Om DocuPartner

Vår huvudsakliga marknad är Stockholm men vi har också nationella kunder och levererar över hela Sverige. DocuPartner startade sin verksamhet för femton år sedan och består idag av 28 hängivna medarbetare. Bra kundservice startar med nöjda medarbetare När vår personal trivs skapar det engagemang, arbetsglädje och förutsättningar för att kunna ge bra service åt våra kunder. Vi arbetar medvetet med att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner glädje. Vår personal har hög kompetens och stort engagemang i att alltid hitta den bästa lösningen för kunden. 

Om ansökan

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person. Ansök därför redan idag! Ansökan eller frågor om tjänsten mailas till: magnus.cramne@docupartner.se