Chokladbitar med docupartners logga på

 

Välkommen till DocuPartner!

 

DocuPartner erbjuder helhetslösningar inom dokument och -utskriftshantering, kontorsmaterial, profilprodukter samt service. Med personligt engagemang skapar vi professionella lösningar för kontoret. 

 

Bra kundservice startar med nöjda medarbetare

När vår personal trivs skapar det engagemang, arbetsglädje och förutsättningar för att kunna ge bra service åt dig som kund. Vi arbetar medvetet med att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner glädje. Resultatet från vår senaste medarbetarundersökning var mycket glädjande: 100% av våra medarbetare är mycket nöjda med att arbeta på DocuPartner.
Vår personal har hög kompetens och stort engagemang i att alltid hitta den bästa lösningen för dig som kund. Vi anstränger oss hårt för att svara snabbt och att varje order levereras i rätt tid till rätt plats med en hög servicenivå.

 

Vår Värdegrund

Vår värdegrund är viktig för oss.  Framgång, Engagemang, Schysst och Trygghet är ord som vi lever och verkar efter, på riktigt!   Läs mer om vår värdegrund här. 


Personlig service

Hos DocuPartner får du alltid en personlig service genom en egen kontaktperson. Din kontaktperson ansvarar för att du som kund hela tiden är nöjd med samarbetet och svarar snabbt på alla dina frågor. Vi tycker om utmaningar och hittar gärna flexibla lösningar som passar er verksamhet.

 

 Läs mer om vad vi gör:


 

 

Docustore

Allt till kontoret - Handla direkt i vår webbshop! Docustore.se

Kontakta oss

Begagnade kopiatorer

DocuPartner erbjuder begagnade kopiatorer och skrivare till försäljning eller uthyrning. Läs mer